fbpx
7.5 C
Бэлць
miercuri, februarie 21, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 7 februarie. Zodia pentru care se întrevede o reușită și o să avanseze profesional

Citește și:

O zi cu surprize plăcute. O să luăm în serios lucrurile care ne interesează și o să ne atingem obiectivele încet, încet, dar sigur!  

Vibratia zilei este 7 și o să ne bucurăm de o atenție deosebită din partea celor dragi.

Horoscop 7 februarie 2024 – VĂRSĂTOR

Noutăți care să vă țină în priză și să vă fie inspirație pentru proiectele la care veți lucra în perioada care urmează.

Păreți mai receptivi la semnalele din partea coechipierului de viață și o să înțelegeți prin ce trece.

Horoscop 7 februarie 2024 – PEȘTI

O să vă consultați cu partenerul de viață în privința jobului pe care l-ați putea accepta ca să nu faceți greșeala să sacrificați timpul dedicat familiei.

O să vă bucurați de vizita cuiva care vine cu vești bune și poate vă invită în weekend să plecați pe undeva, la relaxare.

Horoscop 7 februarie 2024 – BERBEC

Se întrevede o reușită și o să avansați profesional, o să câștigați mai mulți bani, după care o să vă faceți o și mai bună reputație.

O să faceți niște achiziții de care aveți mare nevoie, și or să fie și ai voștri mulțumiți că v-au tot rugat de anul trecut să cumpărați una, alta.

Horoscop 7 februarie 2024 – TAUR

Vi se va face o ofertă de lucru, poate pe o treaptă superioară și o să fie și salariul mărit, plus relațiile pe care o să vi le faceți și o să le cultivați, că aveți nevoie de ele.

Se poate să faceți o manevră inteligentă cu banii și să-i depuneți într-un cont sau să faceți cumva să-i sporiti, ii investiți.

Horoscop 7 februarie 2024 – GEMENI

Se poate să faceți un împrumut ca să dați avansul pentru o casă, ori să vă luați o mașină, ori poate sunt taxe școlare de achitat.

O să vă interesați de starea organismului, veți merge la un control medical, veți face niște analize de laborator să vedeți ce se întâmplă.

Horoscop 7 februarie 2024 – RAC

E animație la voi, aveți de lucru, și încă mai primiți oferte de job, de colaborare, dar o să fiți selectivi ca să faceți munca de calitate și nu superficială.

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu partenerul de cuplu că aveți de luat niște decizii. E ceva important.

Horoscop 7 februarie 2024 – LEU

Se poate să apară o atenționare în sfera sănătății și o să vă interesați ce se întâmplă și cum trebuie să tratați acele probleme. Vă spune medicul.

Cineva dintr-o fostă relație vrea să stați de vorbă, să vadă dacă mai există posibilitatea să vă împăcați sau poate nu mai e cale de întoarcere.

Horoscop 7 februarie 2024 – FECIOARA

E posibil să întâlniți pe cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi și să puteți construi pas cu pas o relație dacă simțiți că vă doreați așa ceva.

Poate vă faceți programul de timp liber în funcție de preferințele copiilor că vor să-i duceți la schi, la patinaj, la locurile de joacă de interior poate.

Horoscop 7 februarie 2024 – BALANȚA

Poate vă invită cineva la un eveniment care v-ar pune în legătură cu niște oameni ce vă pot fi de folos în afacerile voastre, și vă oferă noi sume de bani.

E cineva care dorește să se achite de o datorie morală sau bănească – și o să fiți, în sfârșit, chit pe chit.

Horoscop 7 februarie 2024 – SCORPION

O să ieșiți, poate, mai des pe la mondenități și să faceți cunoștință cu cineva care să se atașeze de voi, să vă mai vedeți în continuare și să vă faceți o impresie – da, sau ba pentru relație.

Se anunță bani și o să vă descurcați cu rate, facturi și taxe de tot felul, și o să fiți cu toate la zi.

Horoscop 7 februarie 2024 – SĂGETĂTOR

Se poate să mergeți pe ideea unui credit bancar – aveți nevoie de o sumă mare și o să vă puteți atinge un obiectiv mare – poate vă luați o locuință.

Poate vă gândiți la o afacere de familie și vedeți de ce bani dispuneți ca să-i puteți investi.

Horoscop 7 februarie 2024 – CAPRICORN

Se pot rezolva o sumedenie de lucruri în perioada asta și o să puteți lua și bani mai mulți și să vă asociați cu niște oameni care vă pot garanta succesul.

Relația de suflet are de câștigat un plus de stabilitate până în mai și dacă nu sunteți căsătoriți, se poate întâmpla și acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ O pacientă de la Internatul Psihoneurologic din Bălți ar fi murit în urma unei intoxicații cu alcool. Ce spun ceilalți pacienți

Pacienții de la Internatului Psihoneurologic din Bălți pot procura alcool fără mare efort. Acest fapt ar fi cauzat deja...

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe o stradă din Bălți

O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în această dimineață pe o stradă din municipiul Bălți....
  sursa: cursbnm.md