fbpx
25.4 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

În municipiul Bălți a început anul de învățământ în sistemul protecției civile

Citește și:

În municipiul Bălți a început anul de învățământ în sistemul protecției civile. Astfel, prin dispoziția primarului, acesta a început în prima zi lucrătoare a anului și se va finaliza în ultima zi de vineri a lunii noiembrie 2022.

Președinții Comisiilor pentru situații excepționale a întreprinderilor, instituțiilor și organizațiilor, indiferent de formă de proprietate din municipiu au de finalizat planificarea măsurilor de pregătire a protecției civile pentru anul 2022 în termen pană la 10 ianuarie 2022.

Planurile de pregătire a protecției civile pentru anul 2022 trebuie oferite spre coordonare – până la 14 ianuarie 2022, iar dările de seamă despre desfășurarea aplicațiilor, nu mai târziu cu două săptămâni după desfășurare.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...

Traficanți de droguri din capitală, reținuți de ofițerii INI

Ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională...
  sursa: cursbnm.md