fbpx
19.2 C
Бэлць
duminică, iunie 16, 2024

India: Şase bebeluşi au murit într-un incendiu la un spital pentru copii

Citește și:

Şase bebeluşi au murit într-un incendiu care a devastat sâmbătă un spital de copii din New Delhi, a anunţat duminică poliţia din capitala Indiei, potrivit AFP, citat de agerpress.ro.

Doisprezece nou-născuţi au fost scoşi din spital în timpul incendiului, dar şase dintre ei erau deja morţi când au fost luaţi în grijă de medici, a declarat ofiţerul de poliţie locală Surendra Choudhary.

Un al şaptelea copil dintre cei doisprezece nou-născuţi scoşi din spital a murit înainte de incendiu, a spus el.

Prim-ministrul indian Narendra Modi a descris incendiul şi moartea nou-născuţilor ca fiind „sfâşietoare”, într-un mesaj publicat pe reţelele sociale.

„Sunt iniţiate proceduri judiciare împotriva proprietarului spitalului”, a spus Choudhary. El nu a detaliat cum au murit copiii.

Incendiul, care a mobilizat paisprezece maşini de pompieri, a izbucnit sâmbătă seara la spitalul New Born Baby Care din New Delhi.

„Focul s-a răspândit prea repede din cauza exploziei unei butelii de oxigen”, a declarat directorul departamentului de pompieri al oraşului, Atul Garg, agenţiei de ştiri Press Trust of India (PTI).

Referindu-se, de asemenea, la o situaţie „sfâşietoare”, ministrul şef din Delhi, Arvind Kejriwal, a avertizat că „persoana responsabilă pentru această neglijenţă va suferi consecinţele”.

„Suntem cu toţii solidari cu cei care şi-au pierdut copiii nevinovaţi în acest accident”, a adăugat el pe reţelele de socializare.

Incendiul a avut loc în timp ce nordul Indiei se confruntă cu un val de căldură, temperaturile din New Delhi atingând 46,8 grade sâmbătă, conform Agenţiei Meteorologice Indiene.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți. https://www.youtube.com/embed/xtFYGBqOe4M „Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși,...

Planul de activitate al Consiliului Raional Florești pentru 2024

Care sunt direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2024 ale Consiliului Raional Florești, care este bugetul instituției, dar și...
  sursa: cursbnm.md