fbpx
16.1 C
Бэлць
miercuri, aprilie 24, 2024

Ion Chicu își blochează pagina de Facebook și trece pe Telegram

Citește și:

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, renunță la pagina sa de Facebook și trece pe o altă platformă de comunicare și anume pe Telegram.

Despre acest lucru, fostul premier a scris pe o rețea de socializare, acesta susține că era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care țin la libertatea de exprimare.

Stimați Prieteni! Era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care țin la libertatea de exprimare. Nu putem tolera nici cel mai mic atentat la această libertate fundamentală! Am beneficiat cu toții în acești peste 10 ani de o platformă de comunicare foarte comodă și tolerantă cu toți noi. Am împărtășit gânduri, informații, bucurii și necazuri – am fost cu toții o Familie! Uneori, chiar ne lăsam furați de „familia Facebook” din cea de acasă. În câteva zile voi „conserva” această pagină, până la o nouă era a libertății de exprimare. Sper s-o mai prindem în acest veac… Până atunci, „scriem telegrame” unul altuia. Sănătate tuturor!”, a punctat Ion Chicu.

Aplicația Telegram are la activ peste 500 milioane de utilizatori. Numărul a crescut considerabil după ce președintelui în exercițiu al Statelor Unite, Donald Trump, i-a fost interzis accesul pe conturile sale de Facebook și Twitter.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

Foto: stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Serviciul Hidrometeorologic de Stat explică fenomenul neobișnuit influențat de praful saharian

Începând cu noaptea de 24.04.2024 și cu menținerea zilei de astăzi, suntem martori la un fenomen meteorologic mai neobișnuit,...

Parcul central din municpiul Bălți îi va purta numele lui Mihai Volontir

Parcul central din municpiul Bălți va purta numele lui Mihai Volontir. Decizia fost votată astăzi la ședința consiliului. Pentru...
  sursa: cursbnm.md