fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

„La o adâncime de trei metri”. A fost găsit cadavrul tânărului care s-a înecat în apele Nistrului

Citește și:

Un tânăr de 17 ani a fost înghițit de apele râului Nistru, în apropierea localității Slobozia Dușca. Adolescentul era originar din localitatea Sălcuța, din raionul Căușeni. Tragedia s-a întâmplat ieri seara.

 

Tânărul lucra împreună cu verișorul său, un bărbat în vârsta de 34 de ani, la tabăra ,,Cristiano” din Slobozia Dușca. Băiatul, împreună cu verișorul său, care nu știe să înoate, au plecat la scăldat, unde din nefericire a fost înghițit de apele râului Nistru sub privirile rudei sale, care nu a putut interveni cu nimic. Cadavrul acestuia a fost găsit de către angajații IGSU după două ore de căutări, la o adâncime de 3 metri și distanța de 20 metri de la mal.

„În acest context salvatorii îndemnă oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neamenajate cu stații de salvare. Să evite malurile abrupte ale râurilor și locurile adânci. Mai mult, specialiștii îndemnă oamenii care au în grijă minori să-i supravegheze strict și să nu le permită scăldatul în locuri neautorizate, de unii singuri, sau în grup fără monitorizarea persoanelor mature”, au declarat responsabilii din cadrul IGSU.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2022, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 6 persoane.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md