fbpx
14.8 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

Legislativul va avea un nou deputat. CC a validat mandatul lui Ștefan Gațcan

Citește și:

Mandatul deputatului PSRM, Ștefan Gațcan, a fost validat de către Curtea Constituțională (CC).

Astfel, legislativul va avea un nou deputat. CC a validat mandatul de parlamentar al lui Ștefan Gațcan, membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), ales în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești.

Acesta a câștigat fotoliul de deputat, fiind votat de 5.539 de cetățeni, obținând un scor de aproximativ 38,5 la sută din voturi.

La scrutinul din Hâncești, organizat pe 15 martie 2020, au mai participat: Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate, din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” (PAS), cu 4.554 de voturi, Ion Mereuță, Partidul Democrat din Moldova (PDM), acumulând 1.810 voturi, Dorin Chirtoacă din partea Blocului electoral UNIREA cu 346 voturi și candidatul independent Grigore Cobzac, care a obținut 1.792 voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Accident cu implicarea unei ambulanțe la Soroca: Un bărbat nu a acordat prioritate vehicolului

Poliția din Soroca a intervenit pentru documentarea unui accident rutier implicând două unități de transport, produs pe o stradă...

/METEO/ Meteorologii prognozează pentru astăzi ploi pe întreg teritoriul țării

Pentru astăzi, 28 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de...
  sursa: cursbnm.md