fbpx
13.3 C
Бэлць
marți, mai 28, 2024

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Citește și:

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul a precizat că eficientizarea energetică a instituțiilor de învățământ este „o prioritate în contextul crizei energetice și este un bun suport pentru a reduce costurile ulterioare de întreținere a clădirilor și pentru a renova fațada și interiorul clădirilor”.

În cadrul aceluiași proiect vor fi eficientizate energetic liceele Mihail Ceachir din Ceadîr-Lunga și Matei Basarab din Chișinău. Toate cele trei instituții vor beneficia de investiții în valoare de un milion de euro cumulativ.

Banii vor fi alocați de Organizația Internațională „People in Need” în urma semnării unui Memorandum de Înțelegere cu Ministerul Educației și Cercetării.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Meteorologii prognozează pentru astăzi ploi pe întreg teritoriul țării

Pentru astăzi, 28 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de...

Poate l-ați văzut undeva. Un copil din Bălți, dispărut

A ieșit din Teatrul Național Vasile Alecsandri din municipiul Bălți și este de negăsit. Turcu Andrei Ivan, anul nașterii ...
  sursa: cursbnm.md