fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Locuitorii din Soroca vor avea acces îmbunătățit la servicii calitative de sanitație

Citește și:

Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală, Agenția de Dezvoltare Regională Nord și Primăria municipiului Soroca, au semnat un acord de cooperare pentru implementarea proiectului „Construirea stației de epurare și a infrastructurii de canalizare în municipiul Soroca”.

„Subproiectul investițional pentru Construcția stației de epurare din Soroca, reprezintă o prioritate pentru Republica Moldova, fapt care va crește nu doar calitatea serviciilor prestate și va reduce gradul de poluare a apelor din râul Nistru, dar va ameliora și comunicarea cu partenerii externi reieșind din importanța transfrontalieră a râului Nistru”, susține Ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija.

Costurile totale estimate pentru proiect sunt de circa 9,9 milioane de euro, bani oferiți de Banca Mondială. Menționăm că Unitatea de Implementare a Proiectului creată în cadrul Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală deja lucrează asupra dezvoltării specificațiilor tehnice ale proiectului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md