fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Magia sărbătorilor de iarnă! Află cum îi poți expedia o scrisoare lui Moș Crăciun

Citește și:

Fiecare copil poate să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, în care să-și exprime gândurile și ce cadou deosebit își dorește în acest an să îi aducă Moșul.

Poșta Moldovei împreună cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală” au dat start campaniei de iarnă „Poșta lui Moș Crăciun”. Scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun.

Scrisorile trebuie să fie plasate în plicuri cu mențiunea „PENTRU MOȘ CRĂCIUN” și cu indicarea neapărată a adresei destinatarului. Nu este nevoie de aplicarea timbrelor. Plicurile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal, de unde se vor expedia în mod gratuit la destinație, anunță Poșta Moldovei.

Potrivit organizatorilor, Moșul le va citi pe toate și fiecare copil va primi în scurt timp un răspuns, care îl va face să creadă mai mult în magia sărbătorilor de iarnă. Campania se va desfășura până la data de 16 ianuarie 2023.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md