fbpx
36.2 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale PDM din Sângerei au părăsit formațiunea. Reacția lui Pavel Filip

Citește și:

Mai mulți membri ai Organizației Teritoriale a PDM din Sângerei au părăsit formațiunea și s-au declarat neafiliați.

Aceștia își motivează decizia prin faptul că organizația a ajuns într-o stare „degradantă” și acuză conducerea partidului de „lipsă de interes față de cetățenii raionului Sângerei”

Constatând că toate eforturile noastre de a reconstrui PD într-o formațiune democratică și autentică la nivel local sunt sortite eșecului, ca urmare a lipsei de interes față de cetățenii raionului nostru, dar și față de membrii OT Sângerei, din partea conducerii PD, exprimăm dezacordul și indignarea față de ignoranța conducerii PD.

Membri ai OT Sângerei declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați în toate organele locale efective din raionul Sângerei, reiterând determinarea de a servi în continuare cu devotament poporului Republicii Moldova”, se menționează în Declarația OT Sângerei.

După părăsirea partidului, liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție pe Facebook.

De râs și de plâns. Trolii au devenit deja ridicoli cu aceste plecări de câte 5 oameni, pe care îi înfățișează, o dată la câteva luni, drept întreaga echipă care pleacă din partid. Echipa PDM Sângerei e mult mai mare decât acești 5 oameni care au plecat (deja a doua oară) dintr-un partid în care nici nu erau. Dodon și Șor își fac „provizii” pentru anticipate, pentru orice eventualitate. De data asta, și-au „procurat” șeful la ASP Sângerei, șeful de la Poștă și șeful Incubatorului de Afaceri din raion, pe care tot ei i-au amenințat că îi dau afară dacă nu pleacă de la PDM. Le tremură pantalonii, dar ar trebui să învețe lecția: cei care au trădat o dată vor mai trăda și a doua oară. A se vedea istoria recentă în Parlament. Dar, nu mor caii când vor câinii. Noi mergem înainte”, a comentat Pavel Filip.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Canicula a ajuns și în Parlament. Deputații s-au stropit cu apă după ce s-au contrazis

Codul Roșu de caniculă a ajuns de ieri în Parlament. Câțiva deputați s-au stropit cu apă, după ce s-au...

Mica Elveție sau Maldive de Moldova. Atracțiile turistice din nordul țării care merită să fie vizitate

În timp ce unii moldoveni sunt de părerea că pentru a călători au nevoie de pașaport, viză și valiză,...
  sursa: cursbnm.md