fbpx
9.9 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru dobândirea cetățeniei R. Moldova

Citește și:

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus astăzi actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova. Dosarele de obținere a cetățeniei vor fi aduse la cunoștința șefei statului Maia Sandu și vor fi examinate prin prisma „acordării cetățeniei în interesul Republicii Moldova”, informează MOLDPRES.

Adrian Băluțel, șef al Cabinetului Președintelui, a specificat că țara noastră a fost, este și va rămâne în continuare prietenoasă cu toți oamenii care își doresc să trăiască în pace și bună înțelegere.

„Suntem un popor ospitalier, care și-a deschis brațele pentru oamenii care fug de război și o să-i ajutăm pe toți cei care sunt asupriți pentru că promovează pacea. Trupa Bi-2 a început să fie persecutată după ce membrii și-au exprimat poziția contra războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Ei sunt printre cei mai populari și mai valoroși artiști din estul Europei. Muzica lor este apreciată de tineri și adulți, cu muzica lor au crescut generații la rând în Moldova. În țara noastră o să fie mereu loc pentru cei care își doresc pacea, contribuie la dezvoltarea culturii, educației civice și prieteniei interetnice”, a spus Adrian Băluțel.

Dosarele de obținere a cetățeniei vor fi prezentate șefei statului, Maia Sandu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md