fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Mai mulți preoți din orașul Bălți au fost diagnosticați cu COVID-19

Citește și:

Mai multe fețe bisericești din orașul Bălți, au ajuns internate la spital, după ce au fost diagnosticate cu noul tip de virus.

La data de 3 iunie curent, un grup de preoți au oficiat o slujbă în Biserica „Sfinților Împărați Constantin și Elena” din oraș, cu prilejul hramului lăcașului. Contrar restricțiilor, slujaba a fost ținută în interiorul bisericii, lucru care era încă interzis, în contextul prevenirii răspândirii pandemiei de Covid-19.

Astfel, pe parcursul ultimilor două săptămâni, la spitalul din Bălți au fost internați mai mulți preoți, fiind mai apoi diagnosticați cu noul tip de virus.

La slujba din 3 iunie a participat și Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, despre care presa scrie că la fel este infectat de coronavirus, lucru însă infirmat de el.

Amintim că Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, este promotorul uneia dintre cele mai des întâlnite teorii ale conspirației cu referire la COVID-19 și vaccinarea populației. Acesta susține că vaccinarea împotriva coronavirusului este inventată pentru o cipizare forțată, chiar dacă cercetătorii nu au inventat un vaccin împotriva virusului ucigaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md