fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Maia Sandu, după demisia premierului:„Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize ”

Citește și:

Maia Sandu a mulțumit premierului Natalia Gavrilița pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu multiple crize.

Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize. În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare – acolo unde alții doreau război și faliment. Mulțumim mult, Natalia!”, a declarat șefa statului.

Șeful statului a subliniat că, în urma demisiei premierului, va avea consultări cu fracțiunile parlamentare și, ulterior, va desemna un candidat la funcția de prim-ministru.

După consultări, Maia Sandu va susține un briefing de presă. Briefingul va avea loc astăzi, 10 februarie, la ora 15.30, la sediul Președinției.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md