fbpx
12.3 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

Marina Tauber: Vom lupta până la capăt pentru Bălți

Citește și:

Orașul Bălți a devenit simbolul în lupta pentru supraviețuirea statului Republica Moldova și vom continua lupta până când ne vom îndeplini promisiunea de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis. Acesta este mesajul deputatului Partidului  „ȘOR”, Marina Tauber, adresat locuitorilor orașului Bălți, făcut în Parlament. Ea a adăugat că va face uz de toate pârghiile legale pentru a le oferi bălțenilor dreptul la alegeri libere și corecte.

„Stimați bălțeni, să știți că noi nu vom ceda și vom lupta în continuare, folosind toate pârghiile legale, pentru a obține organizarea unor alegeri libere și corecte, pentru ca, în final, să facem din Bălți un oraș de vis, așa cum ne-am propus. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată. Sprijinul vostru ne dă încredere să mergem până la capăt pentru a învinge”, a mai spus Tauber. 

Amintim că, astăzi, Partidul „ȘOR” a propus crearea Frontului Salvării Naționale și elaborarea unei declarații comune la nivel parlamentar privind declararea caracterului captiv al statului. 

Potrivit Marinei Tauber, în condițiile în care toate instituțiile statului au fost capturate și subordonate unui grup de interese, țara se îndreaptă cu pași rapizi către instaurarea unei dictaturi totale. 

„În acest fel, din numele fracțiunii Partidului „ȘOR”, propunem inițierea creării Frontului Salvării Naționale și elaborarea unei declarații comune la nivel parlamentar privind declararea caracterului captiv al statului. Îndemnăm să se unească toate forțele politice parlamentare și extraparlamentare, precum și membrii societății civile și ai mediului academic. În acest fel, vom putea crea un front național al salvării Moldovei. „Îi îndemnăm și pe deputații PAS să dea curs invitației noastre, întrucât știm deja că sunt mulți parlamentari și oameni politici din această fracțiune care conștientizează pericolele pentru siguranța și bunăstarea Republicii Moldova și a cetățenilor ei. Moldova nu trebuie să fie a grupărilor politice preocupate de propriile interese, ci a propriilor cetățeni, iar noi, deputații, –  în slujba țării și a poporului”, a declarat Tauber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-Ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții organizației Crucea Roșie

Sprijinul oferit de organizația Crucea Roșie persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, inclusiv refugiaților, a fost discutat de prim-ministrul Dorin...

/METEO/ Cer noros, dar fără precipitații. Câte grade vor fi astăzi

Pentru astăzi, 18 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi...
  sursa: cursbnm.md