fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Membrii din „Garda tânără” au părăsit PSRM: „Suntem parte a echipei lui Alexandr Nesterovschi”

Citește și:

Nicolai Șicolai, secretarul executiv al organizației de tineret a Partidului Socialiștilor(PSRM) din municipiul Bălți, a anunțat că părăsește formațiunea și va rămâne alături de Alexandr Nesterovschi. Acesta este urmat de întreaga echipă. 

„Mai bine de cinci ani suntem parte a echipei lui Alexandr Nesterovschi și vreau să rămân în continuare în echipa unui om care ne-a fost alături și care nu a întors niciodată spatele tinerilor. Eu și echipa mea mare am realizat multe proiecte de anvergură. Împreună am ieșit la proteste și ne-am apărat interesele, ne-am implicat în înfrumusețarea orașului și multe altele. Trebuie să rămânem și în viitor – o echipă unită. Cu toții am fost impuși să alegem dacă vrem să tăcem și să nu observăm ceea ce se întâmplă azi sau împreună cu echipa să apărăm interesenele patriei nostre – Moldova. Noi, echipa mare a „Gărzii Tinere” din municipiul Bălți, cea mai mare organizație de tineret din oraș, alegem să mergem mai departe și să lucrăm pentru binele țării noastre, să participăm activ în Mișcarea pentru Popor și să creăm o nouă organizație de tineret care va fi mereu aproape de poporul nostru multietnic din Moldova!”, a scris Nicolai Șicolai pe pagina sa de Facebook.

Amintim că parlamentarul Alexandr Nesterovschi a plecat din rândurile PSRM. Acesta a precizat se alătură „Mișcării pentru popor”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md