fbpx
25 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Mesajul șefului IGSU de Ziua Profesională a Salvatorului

Citește și:

Pe 5 aprilie, în Republica Moldova este marcată Ziua Salvatorului. Cu acest prilej șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Mihai Harabagiu, venit cu un mesaj de felicitare pentru colegii săi.

„Stimați salvatori și pompieri! Dragi colegi! Astăzi marcăm o zi deosebită pentru fiecare dintre noi, parte a echipei Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Ziua Salvatorului. Majoritatea dintre Dumneavoastră în această zi sunt pe prima linie în lupta cu situațiile de risc. Dacă de obicei de ziua noastră profesională ne puteam strânge mâna și ne puteam îmbrățișa, astăzi ne vom privi în ochi cu încredere și speranță în viitor. Cu toții trecem prin mari provocări, iar misiunea Dumneavoastră este una importantă, vitală și necesară societății. Voi sunteți cei care luptați cu stihia focului și a apei, descarcerați și deblocați, acordați primul ajutor calificat și oferiți o nouă șansă la viață în cele mai disperate momente. La voi oamenii apelează după ajutor și doar datorită vouă ei reușesc să-și îmbrățișeze apropiații în situații de grea cumpănă.

Stimați colegi!

Niciodată nu m-am îndoit de puterea imensă pe care o aveți în lupta cu situațiile excepționale și asta pentru că sunteți o echipă de profesioniști și oameni cu o vocație specială. Recunosc că sunt mândru pentru fiecare dintre Dumneavoastră, care de ani de zile, sau doar de câteva luni este parte a echipei Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și merge neînfricat în cele mai dificile misiuni de salvare . Voi sunteți cei care mergeți acolo de unde alții se întorc din drum, intrați în zone de risc și salvați cu prețul propriei vieți.

Stimați Salvatori și Pompieri! Curajul, Devotamentul și Sacrificiul este sloganul care vă definește pe fiecare dintre Dumneavoastră și asta  pentru că o demonstrați zilnic în lupta cu situațiile excepționale. Dragi colegi! trecem prin încercări dificile, dar important că anume în aceste clipe suntem o forță în lupta prin care trece omenirea. Cu ocazia Zilei Profesionale, vă doresc sănătate, rezistență, încredere și speranță, dar și realizări în toate misiunile și provocările care ne sunt puse în față” este mesajul șefului IGSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md