fbpx
20.4 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Meta confirmă că a blocat conturile de Facebook ale lui Șor, Tauber, Guțul și Lungu

Citește și:

Compania americană Meta a confirmat că a blocat conturile de Facebook a politicienilor Ilan Șor, Marina Tauber, Evghenia Guțul și Alexei Lungu. Precizările au fost făcute pentru Ziarul de Gardă.

Compania a menționat pentru sursa citată că politicienii au fost atribuiți la „organizații și persoane periculoase”. Meta afirmă că elimină orice conținut care conține elogierea, susținerea substanțială și reprezentarea lui Ilan Șor și a asociaților săi atunci când compania este informată despre aceasta.

Menționăm că pe 6 iunie au devenit indisponibile paginile de Facebook ale politicienilor Ilan Șor și Marina Tauber, a bașcanului Găgăuziei Evghenia Guțul și a liderului Partidului „Șansă” Alexei Lungu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți. https://www.youtube.com/embed/xtFYGBqOe4M „Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși,...

Planul de activitate al Consiliului Raional Florești pentru 2024

Care sunt direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2024 ale Consiliului Raional Florești, care este bugetul instituției, dar și...
  sursa: cursbnm.md