fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Mihail Ivanov, adjunctul Veronicăi Dragalin, a demisionat

Citește și:

Mihai Ivanov nu va mai activa în funcția de adjunct interimar al Procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție, transmite Vocea Basarabiei. 

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru, a declarat că Mihai Ivanov a scris o cerere prin care a solicitat să-i fie sistată exercitarea interimatului în funcția de adjunct al Procurorului șef al Procuraturii Anticorupție la data de 14 aprilie.

Infirmăm depunerea unei cereri de demisie din partea domnului Mihail Ivanov. De fapt, la cererea dumnealui, a fost sistată exercitarea interimatului în funcția de adjunct al Procurorului șef al Procuraturii Anticorupție cu reîncadrarea la locul permanent de muncă în funcția de procuror în aceeași procuratură”, a declarat Violina Moraru.

Totodată, aceasta ne-a spus că deocamdată nu a fost numită nicio persoană în funcția de adjunct interimar al șefei PA, Veronica Dragalin.

Menționăm că Mihai Ivanov a exercitat interimatul funcției din 1 noiembrie 2022. Candidatura acestuia a fost aprobată de către membrii Consiliului Superior al Procurorilor.

Mihail Ivanov a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție în noiembrie 2010.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md