fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Militarii din România, America și Marea Britanie se vor antrena în Moldova. Pe drumurile din țară poate fi văzută tehnica Armatei Naționale

Citește și:

În perioada 27 martie – 7 aprilie, se va desfășura exercițiul multinațional „JCET-2023”. Astfel, tehnica militară a Armatei Naționale urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire pentru a participa la antrenamente. În acest sens, cetățenii sunt rugați să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Exercițiul are ca scop antrenarea în comun și efectuarea unui schimb de experiență între militarii forțelor speciale moldovenești, române, americane, britanice.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, parașutări, exerciții de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfășoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Imagine simbol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md