fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ministerul Apărării, despre imaginile cu tehnică militară apărute în media: „Au scopul de a crea panică și dezinformare a populației”

Citește și:

Ministerul Apărării atenționează că în mediul online au apărut mai multe secvențe video cu deplasarea pe drumurile naționale, a unor coloane de tehnică militară, care aparțin Armatei SUA. Potrivit instituției, aceste imagini au scopul de a crea panică și de a dezinforma populația. Ministerul îndeamnă cetățenii la liniște și calm.

Ministerul Apărării menționează că video-urile respective nu sunt actuale. Imaginile au fost realizate în timpul desfășurării exercițiului moldo-american „Dragon Pioneer” din anul 2016.

Totodată, menționăm că pe canalele de Tiktok, Telegram continuă să fie distribuite video-uri în care apar unitățile de tehnică militară ale Armatei Naționale, surprinse pe străzile din mai multe localități din țară. Reiterăm că acestea se deplasează de la locurile de dislocare permanentă spre centrele de instruire ale armatei, unde participă la exercițiul „Scutul de foc 2022””, anunță responsabilii din cadrul ministerului.

În contextul desfășurării exercițiului respectiv, unitățile de tehnică militară vor continua să se deplaseze pe drumurile naționale.

„Îndemnăm cetățenii la calm și vigilență maximă”, mai este scris în comunicat.

În contextul desfășurării exercițiului respectiv, unitățile de tehnică militară vor continua să se deplaseze pe drumurile naționale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md