fbpx
0.8 C
Бэлць
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Moroșan, către Petkov, după ce a pierdut alegerile: Locuitorii din Bălți vă vor primi la fel ca și noi

Citește și:

Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, a făcut primele declarații, după ce a pierdut alegerile în fața pretendentului Partidului „Nostru”, Alexandr Petcov. Moroșan i-a dorit lui Petkov ca locuitorii din Bălți să-l întâmpine „în felul în care o vor face socialiștii”, scrie newsmaker.md.

Într-o adresare video, Moroșan le-a mulțumit tuturor locuitorilor din Bălți, care au participat la alegeri.

Vreau să le mulțumesc tuturor bălțenilor, indiferent pentru cine au votat. Pentru că am fost, sunt și voi rămâne un bălțean, iar Bălți este orașul meu natal. Doresc, de asemenea, să mulțumesc echipei noastre minunate și puternice, o echipă cu care am făcut o treabă foarte bună. În ciuda faptului că sunt în politică de doar 5 luni, am obținut rezultate foarte bune”, a spus el.

Candidatul PSRM s-a adresat și candidatului „Partidului Nostru”, Alexandr Petkov, care a câștigat alegerile.

Vreau să mă adresez noului primar. Din câte înțeleg, aveți în față patru ani minunați de colaborare. Bălți vă urează bun venit. Cred că lL. (…) Iar mai departe, mai puține vorbe, mai multe fapte. O să vedem ce puteți face pentru oraș și ce veți face”, a declarat acesta.

Pe 19 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat turul II al alegerilor locale generale. Scrutinul a avut loc în 273 de localități din țară, în care la alegerile din 5 noiembrie niciunul dintre candidați nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi declarat învingător din primul tur.

În municipiul Bălți, Alexandr Petkov de la PN a câștigat alegerile cu 59,63% dintre voturile alegătorilor. Contracandidatul său, Maxim Moroșan de la PSMR, a obținut  40,37% din sufragii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Casa Albă îl trolează pe Putin după ce a anunțat că va candida din nou la președinția Rusiei

Casa Albă a reacţionat cu ironie la anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin că va candida pentru un nou mandat...

Cine sunt campionii naționali la Judo în 2023

Judocanii din Republica Moldova au concurat la o nouă ediție a campionatului național. Aproximativ 230 de sportivi au luptat...
  sursa: cursbnm.md