fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, respinsă de Parlament

Citește și:

Moțiunea simplă depusă de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, a fost respinsă de Parlament. Pentru, au votat 28 de deputați, 53 au fost împotrivă, iar patru s-au abținut de la vot.

Litvinenco a criticat de la tribuna legislativului moțiunea socialiștilor și comuniștilor și a declarat că această moțiune este de fapt un terci de minciuni și falsuri.

„Am tot încercat să aflu care sunt politicile care nu vă plac. Moțiunea nu este altceva decât un terci, o amestecătură de minciuni și falsuri pe care le tot spuneți, din banii din „culioc”. Manipulați cu falsuri și prezentați opiniile drept fapte”, a spus Litvinenco.

Menționăm că pe 14 octombrie, fracțiunea BCS a înaintat o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Justiției. Moțiunea a fost intitulată „Subminarea principiilor statului de drept și subordonarea justiției”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Meteorologii au emis Cod Galben de înghețuri

Meteorologii au emis Cod Galben de înghețuri. Acesta va intra în vigoare în această noapte și este valabil până...

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...
  sursa: cursbnm.md