fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Municipiul Bălți va avea propriul Plan de Acțiuni pentru un Oraș Verde

Citește și:

Municipiul Bălți va avea propriul Plan de Acțiuni pentru un Oraș Verde, fiind inclus într-un program al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). O decizie în acest sens a fost aprobată de consiliul municipal Bălți.

Documentul reprezintă conceptul pentru o dezvoltare armonioasă a municipiului Bălți, transformându-l într-o zonă urbană în care activitățile sunt organizate în sinergie cu mediul înconjurător, astfel încât acesta să fie capabil de o continuă regenerare pentru asigurarea unei calități mai bune a vieții cetățenilor.

Pentru a implementa acest plan, autoritatea publică locală va coopera cu instituțiile financiare naționale și internaționale, parteneri de dezvoltare și investitori privați, „pentru care potențialul de dezvoltare sustenabilă înseamnă parcursul european ce reprezintă calea spre succes”, conform documentului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md