fbpx
18.2 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

Numărul curselor pe rutele interurbane ar putea fi suplimentat , în timpul sărbătorilor de Paști

Citește și:

Numărul curselor pe rutele interurbane va fi suplimentat în perioada Sărbătorilor Pascale în cazul în care fluxul de călători va crește. Întreprinderea „Gările auto moderne” a pregătit 200 de unități de transport suplimentare care vor fi scoase pe rute în caz de necesitate. Informațiile au fost prezentate de vicedirectorul întreprinderii, Vitalie Gavrilov, la solicitarea MOLDPRES.

Potrivit lui Vitalie Gavrilov, în perioada Sărbătorilor Pascale numărul călătorilor se dublează. Însă, situația este diferită de la an la an, statisticile fiind influențate în ultimi ani de pandemie și de războiul din statul vecin.

Totodată, vicedirectorul întreprinderii „Gările auto moderne” a afirmat că de Paști a fost dublat sau chiar triplat în unele cazuri numărul personalului autogărilor municipale din Chișinău, Bălți și Cahul, astfel încât fiecare călător care va dori să-și procure un bilet de călătorie să o poată face.

În perioada Sărbătorilor Pascale, întreprinderea „Gările auto moderne” va beneficia de suportul Agenției Naționale Transport Auto, care va supraveghea teritoriile adiacente ale autogărilor, pentru că odată cu creșterea numărului de călători, crește și numărul transportatorilor ilegali.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md