O femeie de 43 de ani din București a fost sfâșiată de o haită de câini lângă Lacul Morii

0
47

Filmul morții Anei Oros, femeia sfâșiată de câini lângă Lacul Morii din București. Un martor la scena cumplită a povestit cum s-a întâmplat, transmite stirileprotv.ro.

Culmea este că, în urmă cu 9 luni, femeia a mai fost atacată de câini exact în acelaşi loc unde obișnuia să iasă la alergare. Atunci a ajuns la spital cu răni grave.

Iar de anul trecut până acum autoritățile nu au făcut nimic pentru siguranța oamenilor.

Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, atacată de câini pe un teren viran, iar un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar.

Bărbatul ieşise şi el să se antreneze de dimineaţă, şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp, şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă nu a mai apucat.

Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Nu departe de zona unde femeia a fost ucisă de câini există această imensă grămadă de gunoaie unde animalele vin să caute de mâncare. E lesne de înţeles de ce câinii maidanezi vin în zonă. Acolo la câteva sute de metri sunt criminaliştii.

După câteva ore reprezentanţii ASPA au reuşit să captureze un câine care avea blană murdară de sânge. Nu se ştie însă dacă era al victimei sau dacă provenea de la stârv de măgar din care câinii din zona se hrăneau de zile bune.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.