fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

O femeie de afaceri din municipiul Bălți riscă ani grei de închisoare pentru că ar fi pregătit omorul la comandă al amantei fostului soț

Citește și:

O femeie de afaceri din orașul Bălți a fost plasată în arest pentru pregătirea omorului la comandă al amantei fostului său soț.

Femeia de 57 ani, a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei. Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro.

Bărbatul a colaborat cu oamenii legii, care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale. Astfel, în scopul acumulării probelor, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Femeia a fost reținută în flagrant, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md