fbpx
15.9 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

O femeie înjunghiată de către concubinul său a ajuns la spital abia a doua zi

Citește și:

O femeie în vârstă de 37 ani, a fost înjunghiată cu un cuțit în spate și a ajuns la sptial, însă nu deodată, ci doar a doua zi. Aceasta a fost înfiptă de către concubinul său, în urma unei certe la beție.

Incidentul s-a produs în seara zilei de joi, 11 iunie, în jurul orei 21.00, în satul Mărculești din raionul Florești. Femeia împreună cu concubinul său, în vârstă de 36 ani, consumau băuturi alcoolice. La un moment dat între ei s-au iscat o ceartă, iar bărbatul a luat un cuțit de pe masă și a înjunghiat-o în regiunea spatelui.

Speriată, femeia a fugit la o vecină și a înnoptat la ea, fără să solicite ajutor medical sau să anunțe poliția. A doua zi, aceasta s-a întors acasă, une a continuat să consume alcool împreună cu concubinul.

Ofițerul de presă IP Florești, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md că: „Primarul localității a aflat despre incident de la vecini și a anunțat organele de drept, iar femeia a fost transportată cu salvarea la Spitalul Raional Florești pentru îngrijiri medicale.”

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md