fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

O fetiță din orașul Bălți s-a înecat în iazul satului Corlăteni

Citește și:

O copilă de 10 ani din orașul Bălți s-a înecat, după ce a plecat încă cu doi minori să se joace lângă iazul din cariera satului Corlăteni, raionul Râșcani.

Tragedia s-a produs în seara zilei de ieri, 30 iulie. Copila, împreună cu doi minori, în vârstă de 5 și 9 ani, toți originari din municipiul Bălți, au plecat să se joace lângă iazul din cariera satului, care are o adâncime  de aproximativ 10 metri. La un moment dat minora s-a dezbrăcat și a intrat în  apă, iar peste ceva timp a dispărut de la suprafață.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Ina Moscaliuc, a comunicat pentru TVN.md, că minorii ajungînd acasă, nu au povestit părinților despre cele întâmplate. Ulterior, mama copilei, a discutat cu minorii și a constat ce s-a întâmplat. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 22.30.

Corpul neînsuflețit al copilei a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 7.50, la o adâncime de aproximativ 4 metri, nu departe de locul unde au fost găsite și hainele victimei.

Cadavrul a fost îndreptat spre expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Alte circumstanţe se stabilesc.

Imagine simbol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md