fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

O încercare nereușită a rușilor de a masca absenţă lui Serghei Șoigu. Ministrul apărării lui Putin ar fi suferit un atac de cord

Citește și:

Rușii au difuzat imagini nedatate cu Serghei Șoigu, după o absenţă de două săptămâni a ministrului rus al apărării, absenţă care a generat zvonuri că Kremlinul ar dori să se dispenseze de el. Ministerul apărării a publicat un video în care Şoigu apare prezidând o reuniune consacrată bugetului militar al Rusiei, scrie digi24.ro.

Imaginile nu sunt datate, dar ministrul apărării face referire la un moment dat la o întâlnire cu ministrul finanţelor şi care, conform agenţiilor de presă ruse, ar fi avut loc pe 25 martie, vineri.

Şoigu spune în înregistrare că aprovizionarea cu arme se desfăşoară aşa cum este prevăzut, „în pofida dificultăţilor întâlnite astăzi” ca urmare a sancţiunilor internaţionale impuse în reacţie la ofensiva din Ucraina, scrie Agerpres.

La reuniune au mai luat parte o serie de înalţi responsabili ai armatei ruse, inclusiv şeful Statului Major, Valeri Gherasimov, care similar cu Şoigu nu mai fusese văzut în public de ceva vreme.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md