fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ De 1 martie, Partidul „ȘOR” le-a făcut o surpriză bălțenilor. Trecătorii pe străzile din oraș au primit în dar mărțișoare și le-au fost transmise mesaje de felicitare și de pace.

Citește și:

Reprezentanții Partidului „ȘOR” au ieșit astăzi pe străzile orașului pentru a vesti venirea primăverii și a spune oamenilor despre cele mai importante valori: dragostea, prietenia și înțelegerea. Bălțenii au primit cu drag câte un mărțișor și au declarat că în aceste vremuri dificile pentru întreaga umanitate trebuie să rămânem oameni și să prețuim cu adevărat viața.

„Să fie pace pe pământ și totul va fi bine. Sărmanii oameni, eu am și unchi și mătușă în Ucraina. Războiul este război.”

„Dragoste și pace eu așa cred. Îmi pare rău că acum trăim aceste timpuri,  copii noștri cât de cât au avut viață, dar nepoții și strănepoții… eu nu știu ce ne așteaptă. Doamne, ferește-ne de toate cele rele  care au loc acum în Ucraina”, au spus oamenii.

Pentru majoritatea oamenilor, mărțișorul trezește dorul de copilărie, dar și de cei dragi care nu sunt alături. Bălțenii au spus că dacă nu vom mai purta mărțișoare, primăvara nu va intra pe deplin în drepturi.

„E primpvară, țin minte din copilărie, dăruim unul la altul, este dragoste.  Este nevoie de înțelegere, dragoste și să fie pace mereu.”

„Ce simbolizează, fericirea, venirea verii, vom avea roadă nouă. Fără el nici nu e primăvară.”

„Oamenii trebuie să se iubească reciproc, să se respecte și să se prețuiască, să înțeleagă că avem o singură viață”, au declarat bălțenii.

Partidul Politic ȘOR îndeamnă oamenii să fie mai prietenoși și să prețuiască pacea.

ALEXANDR PROCOPENCO, vice președintele partidului ȘOR, Bălți: „În aceată zi de primăvară vreau să-l felicit pe fiecare cetățean al Moldovei noastre prietenoase și însorite. Vreu să urez tuturor și oaspeților noștri un cer senin deasupra capului. Ca să nu mai avem motive să fim triști, ca să simțim cu adevărat venirea primăverii, iar schimbările care vor avea loc în societatea noastră să fie benefice pentru fiecare, iar în sufletele noastre să predomine pacea, grija și dragostea.”

NATALIA  PLEȘU, membrul Partidului ȘOR, Bălți: „În calitate de membru al partidudului ȘOR și mai întâi de toate în calitate de cetățean al orașului Bălți, vreu să felicit toți bălțenii cu prilejul sosirii primăverii, chiar dacă astăzi este mai frig, vreau să le doresc oamenilor căldura primăverii.”

VADIM ȚURCAN, vicepreședintele partidului ȘOR, Bălți: „Vreu să-i felicit pe toți bălțenii din partea liderului nostru Ilan Mironovici Șor, și să le urez bălțenilor fericire, bunăstare în această zi minunată, le urez un cer senin deasupra capului și că nenorocirea nă nu ne ajungă niciodată.”

Potrivit tradiției, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer, se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor.

(P)

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md