0.1 C
Бэлць
joi, ianuarie 26, 2023

Partidul Comuniștilor a decis crearea unui bloc electoral cu Partidul Socialiștilor pentru alegerile parlamentare anticipate

Cele mai citite

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), a decis crearea blocului electoral cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Partidul Comuniștilor a votat doar acceptul creării unui bloc electoral PCRM-PSRM, fără a discuta programul viitorului bloc sau lista candidaților. PSRM a declarat că va anunța decizia finală privind modalitatea de participare la alegerile anticipate miercuri, 12 mai.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a făcut cândva parte din Partidul Comuniștilor. Acesta a plecat în 2011 din partid, împreună cu Zinaida Greceanîi și Veronica Abramciuc. În același an, el a devenit președinte al PSRM, în urma congresului organizat de partid.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri