fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

Pe numele lui Veceslav Platon a fost emis mandat de arest

Citește și:

Procuratura Anticorupție anunță că „având în vedere desconsiderarea citației emise și neprezentarea cetățeanului Veaceslav Platon în fața organului de urmărire penală, procurorii anticorupție au solicitat aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv în privința acestuia”. Astfel, în după amiaza zilei de 11 noiembrie curent, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana au admis demersul procurorilor și au eliberat mandat de arestarea în contumacie, în privința lui Platon Veacealav, pe un termen de 30 zile, scrie deschide.md.

De menționat că Veaceslav Platon are calitate de învinuit, pe o cauza penală aflată în gestiunea Procuraturii Anticorupție, pornită pe faptul pretinselor acțiuni ilegale de preluare a controlului asupra instituției financiare BC „Moldova-Agroindbank” SA și gestionarea acestei instituții în beneficiul unui grup criminal organizat.

Investigațiile respective se referă la faptele ce se încadrează juridic conform prevederilor art.190 (Escrocheria) și art. 243 (Spălarea banilor) din Codul Penal.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md