fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

Permisele de acces în zona de frontieră se vor putea obține online

Citește și:

De astăzi este funcțional Sistemul Informațional E-PERMIS din gestiunea Poliției de Frontieră, fiind un serviciu online de eliberare a permiselor de aflare în zona de frontieră.

Astfel, cetățenii vor putea depune cererea în format electronic și nu vor mai fi obligați să dețină asupra lor permisele de aflare în zona de frontieră pe suport de hârtie, iar polițiștii de frontieră vor putea verifica existența și valabilitatea actelor respective în regim online.

Prestarea serviciilor de la distanță va oferi o multitudine de avantaje pentru cetățeni, prin economisirea timpului și a resurselor necesare deplasării în cadrul subdiviziunilor Poliției de Frontieră pentru depunerea cererilor și respectiv ridicarea permiselor.

La fel, va oferi posibilitatea cetățenilor de a accesa E-PERMIS din orice colț al țării și inclusiv de pe dispozitivele telefoanelor mobile conectate la rețeaua internet.

Accesarea sistemului va fi posibilă de pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră, la rubrica „E-PERMIS” sau acces direct pe link: epermis.border.gov.md. Este și un număr de contact: 022.264.562, unde se va răspunde la orice neclaritate privind folosirea E-PERMIS.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md