fbpx
36.2 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Petreceri pe timp de pandemie. Chicu serată, polițistul din Bălți – nuntă

Citește și:

Două petreceri cu miri și mirese s-au desfășurat la o săptămână distanță, doar că una a fost serată, iar alta nuntă. Cel puțin asta susține ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu despre „masa de sărbătoare” a fiului premierului Ion Chicu, dar și de nunta polițistului Fiodor Țurcanu jucată într-un restaurant din Bălți.

Întrebat de reporterii TV8, despre rezultatele controalelor inițiate de MAI referitor la nunta premierului, Ion Chicu, ministrul Pavel Voicu a spus că subiectul e prea „minuscul”, astfel încât nu crede că ar trebui chiar el să se ocupe de caz.

„Mi-au raportat colegii de la Poliție că cazul s-a examinat. Au fost chestionați și administratorul, și barmanii, și persoanele care presupunem nu sunt cointeresate de a ne spune un altfel de situație și s-a stabilit că nu a fost o nuntă. A fost o serată organizată de fiul domnului prim-ministru. Nunta fiului prim-ministrului a fost planificată în altă parte, a fost anulată și nu era vorba de o nuntă, dar de o masă în cercul celor apropiați, rude, prieteni”, a declarat Voicu reporterilor.

Cu referire la numărul de participanți, Voicu spune că nu știe exact, însă crede că nu a depășit „nici 30-40 de persoane”.

Amintim că în cadrul emisiunii „Punctul pe AZI” de la postul de televiziune TVR Moldova, Ion Chicu, a ținut să menționeze că la data de 28 august a fost un eveniment la care au participat doar rudele, dar nu o nuntă cum s-a scris în presă. Regulile instituite de Comisia Națională Extraordinară în sănătatea publică nu au fost încălcate deloc, a mai spus acesta. Chiar dacă în acea perioadă nunțile erau interzise în Republica Moldova.

Pe de altă parte, ministrul Pavel Voicu, s-a referit la alte nunți care au avut loc în perioada în care acestea încă erau interzise.

„Noi am avut și polițiști care au făcut nuntă și nu trebuie să ascundem acest fapt. Noi o să fim transparenți în continuare. Este inițiată o anchetă de serviciu pe doi angajați ai Inspectoratului General care au avut ca invitați mai mult de 50 de persoane. Și o să întreb colegii, dar eu am dispus să fie sancționat pe maximum, cum prevede legislația”, a mai declarat Pavel Voicu jurnaliștilor TV8.

Menționăm că ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Bețivu, a confirmat pentru TVN.md că oamenii legii au pornit o anchetă de serviciu în cazul polițistului de la Centrul pentru Combaterea Crimelor Informatice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Fiodor Ţurcanu, care şi-a organizat nunta, cu mult fast, într-un local din orașul Bălţi, ignorând restricţiile impuse de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

Foto: realitatea.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Canicula a ajuns și în Parlament. Deputații s-au stropit cu apă după ce s-au contrazis

Codul Roșu de caniculă a ajuns de ieri în Parlament. Câțiva deputați s-au stropit cu apă, după ce s-au...

Mica Elveție sau Maldive de Moldova. Atracțiile turistice din nordul țării care merită să fie vizitate

În timp ce unii moldoveni sunt de părerea că pentru a călători au nevoie de pașaport, viză și valiză,...
  sursa: cursbnm.md