fbpx
0.8 C
Бэлць
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Pliante electorale repartizate ilegal la Bălți de către membrii partidului Șansa. 11 persoane, documentate, printre care și minori

Citește și:

Poliția din Bălți a reținut pentru documentare 11 persoane, reprezentanți ai partidului politic Șansa, printre care și patru minori.

Oamenii legii au stabilit că suspecții, aseară, au fost implicați în activitatea ilegală de repartizare a pliantelor electorale în susținere unui alt candidat afiliat partidului politic scos în afara legii „Șor”.

„Din declarațiile persoanelor, polițiștii au stabilit că pliantele electorale au fost primite la oficiul partidului ”Șansa” din Bălți, în scopul repartizării ulterioare în cutiile poștale ale locuitorilor cu mesajul de susținere a altui exponent politic al aceluiași partid”, se arată în comunicatul Poliției Republicii Moldova.

Cele peste 1.400 de pliantele electorale ridicate de polițiști în momentul reținerii persoanelor au semne vizibile de încălcări a Codului electoral al Republicii Moldova, fiind prezentă inscripția despre taparea acestora la echipament propriu.

Totodată au fost depistate și ridicate 10.800 de lei, mai multe liste electorale, contracte și angajamente publice a reprezentanților partidului politic.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Casa Albă îl trolează pe Putin după ce a anunțat că va candida din nou la președinția Rusiei

Casa Albă a reacţionat cu ironie la anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin că va candida pentru un nou mandat...

Cine sunt campionii naționali la Judo în 2023

Judocanii din Republica Moldova au concurat la o nouă ediție a campionatului național. Aproximativ 230 de sportivi au luptat...
  sursa: cursbnm.md