fbpx
28.3 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Polițiști atacați cu o furcă și un cuțit la Fălești

Citește și:

O familie din raionul Fălești a sărit la bătaie cu o furcă și un cuțit la un echipaj de poliție, care venise la ei acasă pentru a desfășura o percheziție autorizată.

Incidentul s-a produs ieri dimineață, 17 aprilie, în localitatea Albinețul Vechi din raionul Fălești. Oamenii legii urmau să efectueze o percheziție în casa și mașina unui tânăr în vârstă de 34 ani, care era suspectat că ar fi spart un magazin alimentar din sat.

Respectiv a fost solicitat prezența a doi martori, primarul comunei, șoferul de la primărie și încă doi angajați ai poliției, în prezența cărora au și început acțiunile de urmărire penală.

Tânărul s-a opus ordenului legal și a început să amenințe polițiștii cu un cuțit. Ulterior i s-a alăturat tatăl acestuia cu o furcă în mână, dar și mama tânărului nu a rămas în urmă, alăturându-se și ea cu un obiect metalic pentru curățatul sobei. Aceștia au deteriorat echipamentele speciale a trei polițiști cu furca, care-i proteja de o posibilă infecție cu coronavirus.

La fața locului a venit și o echipă de reacționare operativă, care a reținut agresorii și a calmat spiritele.

Pe cazul de amenințare și agresare a angajaților a fost pornit un proces penal pentru aplicarea violenţei nepericuloase vieții și sănătății faţă de persoana cu funcţie de răspundere.

Acum tânărul, cât și părinții acestuia sunt cercetați în stare de libertate. Pe caz s-a inițiat cercetare de serviciu, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md