fbpx
17.3 C
Бэлць
luni, aprilie 15, 2024

Primăria Chișinăului intenționează să atace în judecată Guvernul pentru majorarea tarifului la gaz

Citește și:

Primăria municipiului Chișinău intenționează să atace Guvernul în judecată pentru majorarea tarifului la gaz aprobată de ANRE. Declarația a fost făcută de către Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei. Edilului susține că orașul va pierde 300 de milioane de lei din cauza majorării tarifului.

„Din cauza prostiei guvernanților, plătim peste 300 de milioane de lei suplimentar, bani din care Primăria ar fi procurat încă 110 autobuze noi, ar fi reparat toate trotuarele din centrul capitalei, ar fi reparat capital trei străzi similare străzii Albișoara, s-ar fi reparat și redeschis toate școlile închise anterior de Maia Sandu” a declarat Ion Ceban.

Reprezentații Guvernului nu au venit deocamdată cu o reacție la acuzațiile lui Ion Ceban.

Menționăm că ANRE a aprobat un tarif de 14 lei și 6 bani fără TVA, pentru gazul natural, prețul final fiind de 15 lei și 18 bani. Noul preț va fi aplicat retroactiv, începând de la 1 ianuarie 2022.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md