fbpx
10.6 C
Бэлць
vineri, februarie 23, 2024

Primește cetățenia română rapid și legal: JustConsult oferă soluția prin judecată în 15 luni

Citește și:

Experții afirmă că cea mai dificilă și îndelungată etapă în procesul de redobândire a cetățeniei române este cea de soluționare a cererii la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC). Timpul de așteptare a unui Ordin ANC poate ajunge la 3 sau chiar 4 ani, iar în unele cazuri, persoanele așteaptă chiar 5 ani până să primească ordinul de redobândire a cetățeniei.

Cu toate acestea, există o alternativă legală și mai rapidă: obține cetățenie română prin judecată, cu ajutorul unui avocat. JustConsult-Cetățenie Română oferă acest serviciu și poate ajuta clienții să obțină cetățenia română în doar 10 – 15 luni, fără a fi nevoie să se deplaseze la Chișinău sau în România.

Redobândirea cetățeniei române prin judecată presupune acționarea ANC în instanță pe motiv că dosarul nu a fost soluționat în termenul legal de 5 luni, așa cum prevede Legea cetățeniei române nr. 21/1991. Aceasta este o procedură legală prin care solicitantul, asistat de un avocat, își apără drepturile în fața instanței de judecată. Procesul presupune parcurgerea tuturor instanțelor, începând cu Tribunalul și continuând cu Curtea de Apel. Abia după ce se emite o hotărâre executorie definitivă, ANC este obligată să elibereze ordinul de redobândire a cetățeniei române.

De ce să apelezi la JustConsult când redobândești cetățenia română prin judecată?

  • Vei beneficia de o analiză a cazului tău pentru a determina dacă poți beneficia de reducerea termenului de soluționare.
  • Dosarul tău va fi pregătit conform cerințelor instanțelor.
  • Protecția datelor personale este garantată, deoarece JustConsult este înregistrată ca operator de date cu caracter personal.
  • Serviciile juridice sunt garantate printr-un contract oficial.
  • Vei primi bon fiscal pentru orice serviciu solicitat, asigurându-te că plățile efectuate sunt oficiale și legale.

La  JustConsult mai poți beneficia de o gamă largă de servicii, cum ar fi colectarea actelor de stare civilă, programarea pentru depunerea dosarului la ANC din România, mentenanță pe parcursul aflării în România la instituții de stat, monitorizarea parcursului dosarului și multe altele.

Programează o vizită în oficiul JustConsult din Bălți, situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 60, etajul 2, în incinta Oficiului Poștal Central.

Poți suna la numărul 022 80 20 81 sau accesează pagina justconsult.md și completează formularul pentru a beneficia de o consultație gratuită privind redobândirea cetățeniei române. Un expert în acte românești te va contacta pentru a-ți explica pașii necesari.

P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber

Astăzi, Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a...

/VIDEO/ „Ce-ai făcut măi Manoil?” Bunica adolescentului din Sîngerei, care și-ar fi pus capăt zilelor, în lacrimi

„L-a luat așa de tinerel, că eu merg iaca pe 90 și mai bine eu mă hodineam și el...
  sursa: cursbnm.md