fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Proiectul „Fiica Vinificatorului”, decorat cu mențiune specială la Festivalul și Forumul Internațional de Televiziune „Inima Europei”

Citește și:

Echipa „Shepherd Company” a reprezentat Republica Moldova la a treia ediție a Festivalului și Forumului Internațional de Televiziune „Inima Europei”, desfășurat în perioada 25-28 septembrie 2023 la Varșovia. Această inițiativă a Televiziunii Poloneze a adunat radiodifuzori publici din Europa Centrală și de Est, oferind o platformă amplă de prezentare a producțiilor TV recente din regiune.

Sergiu Scobioala și Traian Stoianov au prezentat proiectul „Fiica Vinificatorului”, în cadrul concursului de pitch-uri de seriale TV. Povestea familiei de vinificatori a impresionat juriul internațional, iar proiectul a primit o mențiune specială, marcând o recunoaștere deosebită a calității și potențialului său.

Această mențiune specială a adus și o invitație oficială pentru echipa „Shepherd Company” la Festivalul „New EU Market” din Zagreb, Croația, unde vor avea oportunitatea de a prezenta proiectul potențialilor co-producători. Aceasta reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și promovarea proiectului într-un mediu internațional de primă importanță.

La concursul de pitch-uri au fost înscrise peste 170 de proiecte, ceea ce face aprecierea primită de „Fiica Vinificatorului” să fie cu atât mai valoroasă și încurajatoare pentru creatorii acestui proiect.

„Fiica Vinificatorului” este câștigătorul proiectului Pitch.md și a fost dezvoltat cu sprijinul USAID Moldova. Proiectul își propune să aducă în prim plan povești captivante din universul vinificației moldovenești.

Festivalul și Forumul Internațional de Televiziune „Heart of Europe” rămâne un eveniment de referință în Europa Centrală și de Est, oferind o platformă esențială pentru schimbul de idei și potențialul de colaborare între radiodifuzorii publici și creatorii de conținut TV din regiune. Aceasta este o oportunitate de a promova culturile și talentele locale la nivel internațional și de a stimula colaborările în industria audiovizuală.

„Fiica Vinificatorului” este mai mult decât un proiect al unei case de producție, este un proiect național ce promovează Moldova ca o destinație turistică și povestește despre tradițiile noastre vitivinicole.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md