fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Reacția Ministrei de Interne, Ana Revenco, la interdicția de a intra pe teritoriul Federației Ruse

Citește și:

Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a venit cu o reacție după ce în spațiul public a apărut informația că ar avea interdicție a intra în Rusia.

„ În contextul anunțului ambasadei ruse la Chișinău cu referire la lista oficialilor moldoveni care au interdicție de intrare în Federația Rusă, vreau să fac următoarele precizări:

De 31 de ani, Rusia agresează constant Republica Moldova. Ne șantazează continuu, ne abuzează cetătenii și îi manipulează. Ne distruge economia și ne sărăcește țara. Acestea sunt măsurile diplomatice care au ajuns să fie aproape normalitate în acest front al războiului hibrid pe care Rusia îl poartă împotriva țării noastre.

Ca să dea greutate deciziilor lor, trec în liste de persoane non-grata oficiali ai statelor care se opun presiunilor și șantajului. Eu nu intenționam și nu intenționez să merg în Federația Rusă.” a declarat ministra.

În dimineața zilei de 25 aprilie 2023, Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Lilian Darii a fost convocat la Ministerul rus de Externe. Ulterior, Ministerul rus a anunțat că un angajat al Ambasadei Moldovei la Moscova a fost declarat persona non grata și a fost închisă intrarea în Federația Rusă a unui număr de oficiali ai Republicii Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md