fbpx
29.2 C
Бэлць
joi, iulie 18, 2024

Șase tone de alcool contrafăcut și țigări de contrabandă depistate în raionul Ocnița. Oamenii legii au documentat șase luni cazul

Citește și:

În raionul Ocnița a fost destructurat un grup criminal specializat în contrabanda cu mărfuri accizate de alcool contrafăcut și țigări. Activitatea ilegală a grupării a fost documentată mai bine de șase luni.

La sfârșitul anului 2023 au fost reținuți în flagrant în zona de frontieră, trei membri activi al acestui grup criminal care intenționau să transporte prin contrabandă o cantitate de peste 4,5 tone de alcool etilic din în Ucraina.

În urma documentării pe 21 iunie a acestui an, în apropierea punctului de trecere a frontierei Otaci–Moghiliov-Podolsk, a fost reținut unul dintre membrii activi al grupării, care transporta 40.000 de țigarete și butelii cu alcool etilic, care urma să fie scoase prin contrabanda din Moldova în Ucraina.

În urma perchezițiilor la figuranții documentați a fost depistate 6 tone de alcool etilic. O parte din vasele din masă plastic în care se afla alcoolul erau tăinuite în locuri special confecționate în pămînt, amenajate cu furtune și pompe de pompare.

Valoare mărfii accizate, depistate și ridicate, în special articolele de tutungerie și alcool etilic constituie în total 1.024 000 de lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Problemele antreprenorilor în materie de transformare digitală. Programele oferite de ODA

În contextul unei economii globale tot mai dependente de tehnologie, întreprinderile mici și mijlocii din nordul țării se confruntă...

Încă un candidat independent la prezidențiale. Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția

Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. „Nu am urmărit...
  sursa: cursbnm.md