fbpx
29.9 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Și-a înjunghiat chiriașul. Pentru fapta comisă va sta 9 ani după gratii

Citește și:

Un bărbat de 72 de ani a fost condamnat la 9 ani de închisoare, fiind învinuit de omorul chiriașului.

Potrivit sentinței, inculpatul a fost recunoscut vinovat, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de 9 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis.

Conform învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat de la Chișinău, la data de la 17 ianuarie 2024, pe timp de seară, inculpatul, aflându-se la domiciliul său din mun. Chișinău, fiind în stare de ebrietate, având scopul cauzării leziunilor corporale chiriașului său, în urma unui conflict, profitând de starea de neputință evidentă a victimei, care se datora dizabilității aparatului locomotor, i-a aplicat ultimului, cu un cuțit, multiple lovituri în regiunea abdomenului, în rezultatul cărora, acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

Bărbatului i-a fost stabilită diagnoza: „plagă deschisă a peretelui abdomenului, plăgi de cuțit a peretelui abdominal penetrante, hemoragii interabdominale, șoc hipovolemic” care se califică ca leziuni corporale grave. Ulterior, la 31 ianuarie 2024, victima a decedat.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md