fbpx
24.7 C
Бэлць
marți, iulie 16, 2024

Slovacia va susține promovarea digitală a agroturismului în nordul Republicii Moldova

Citește și:

Producătorii regionali de alimente din nordul țării vor beneficia de suportul Slovaciei în promovarea digitală a agroturismului. În acest sens, la Bălți a fost lansat un proiect de compania slovacă Pro4CE, specializată în oferirea de consultanță în domeniile agricultură ecologică, turism și investiții în Europa centrală, în parteneriat cu ADR Nord.

Reprezentantul Pro4CE Erik Heidema susține că proiectul își propune să contribuie la facilitarea pătrunderii pe piață a alimentelor organice din nordul Moldovei prin instrumente digitale.

„Aducerea de produse ecologice locale de înaltă calitate clienților va fi folosită ca instrument pentru dezvoltarea sectorului turistic în regiune. Această abordare sprijină producătorii regionali. Este o perspectivă ecologică și susține economia locală și dezvoltarea regională durabilă”, a spus Erik Heidema.

Proiectul își propune să stimuleze afacerile locale cu alimente organice din nordul Moldovei prin deschiderea accesului pe piața online pentru producătorii locali. Prin instrumente și platforme digitale personalizate, cum ar fi o carte de bucate online sau o hartă interactivă, producătorii regionali își vor spori ofertele de aventură gastronomică și rurală.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Accesul la semnătura electronică calificată va fi facilitat

Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC) și Agenția Servicii Publice (ASP) extind metodele de obținere a dispozitivelor de...

/METEO/ Maxime de +40 de grade. Cum va fi vremea astăzi, 16 iulie

Meteorologii prognozează pentru ziua de astăzi, 16 iulie 2024, maxime de până la +40 de grade. Noaptea mercurul în...
  sursa: cursbnm.md