fbpx
23.5 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Slujbele religioase oficiate în bisericile din țară, suspendate pentru două săptămâni

Citește și:

Pe o perioadă de două săptămâni vor fi sistate slujbele divine pentru toate cultele. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de prim-ministru Ion Chicu.

Toate activitățile cu caracter religios vor fi suspendate pentru două săptămâni. La fel toate întrunirile, discotecile sunt anulate.

Televiziunea publică va transmite slujbele divine de la Catedrala Mitropolitană.

Autoritățile au anunțat că școlile și grădinițele ar putea fi închise pe o perioadă mai lungă decât cea anunțată anterior.

Totodată conform deciziei Comisiei Naţionale extraordinare pentru sănătate publică, de azi se sistează zborurile dinspre Spania şi Franţa, cursele din Paris şi Barcelona, a informat premierul Ion Chicu. 

Totodată, cetăţenii străini, cu excepţia apatrizilor şi diplomaţilor, nu vor putea intra în Republica Moldova cu avionul. 

Totodată, de duminică seara vor fi sistate zborurile de pe partea europeană şi vedem şi din alte puncte geografice, se va mai discuta, a spus premierul Ion Chicu.

În acelaşi timp, cu transportul terestru va fi diminuat numărul de puncte de frontiera active.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md