fbpx
25.3 C
Бэлць
luni, iunie 17, 2024

Socialistul Vladimir Mizdrenco testat pozitiv la COVID-19 a participat la aniversarea Poliției de Frontieră

Citește și:

Iresponsabilitate totală. Socialistul Vladimir Mizdrenco, testat pozitiv la COVID-19, continuă să neglijeze măsurile de pandemie. Acesta a participat ieri, 10 iunie, la una din ceremoniile dedicate celei de-a 28-a aniversare a Poliției de Frontieră.

O fotografie, care îl surprinde pe deputat la tribună susținând un discurs, a fost publicată de Poliția Frontierei pe pagina oficială de Facebook.

„Cele mai frumoase aprecieri și cuvinte de laudă pentru merite deosebite au răsunat, astăzi și în cadrul Direcției regionale NORD, în prezența conducerii Direcției regionale, conducerii Inspectoratului de Poliție Râșcani, deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, Mizdrenco Vladimir” se arată în comunicat.

Nu este pentru prima dată, când deputatul ar fi fost văzut în localitățile din țară, după testarea pozitivă la noul tip de virus, însă acesta a respins acuzațiile.

Menționăm, că după ce un pacient diagnosticat cu noul virus COVID-19 este testat negativ de două ori, acesta e obligat să rămână în izolare încă 14 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Două focare de pestă porcină, în nordul țării. ANSA anunță recompense bănești celor care vor notifica despre depistarea unor cadavre de mistreți

Centrul Republican de Diagnostic Veterinar a confirmat prezența virusului pestei porcine africane în probele recoltate de la porcii domestici...

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Pentru sportivă este a treia participare consecutivă...
  sursa: cursbnm.md