fbpx
28.3 C
Бэлць
miercuri, iulie 24, 2024

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a murit în această noapte

Citește și:

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață în această noapte. Potrivit primelor informații tânărul și-ar fi pus capăt zilelor. Informația a fost confirmată de către producătorul trupei, astăzi, Iurie Bădicu.

Producătorul trupei, Iurie Bădicu, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a scris: „Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule! De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu…”.

Producătorul a confirmat pentru EA.md că tânărul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunelul sau. Părinții artistului urmează să revină de peste hotare.

Tânărul avea 22 de ani, acesta nu ar fi lăsat bilet de adio. 

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Au crescut taxele de studii la universitățile din Republica Moldova. Care sunt cele de la USARB

Taxa de studiu la universităţile din Republica Moldova a crescut. La Universitatea Alecu Russo din Bălți cea mai scumpă...

O fetiță din Sîngerei s-a născut în ambulanță. Nașterea a decurs fără complicații

O fetiță s-a născut în ambulanță, la data 19 iulie curent. La ora 15:33, Dispeceratul comun de urgență al...
  sursa: cursbnm.md