fbpx
17.7 C
Бэлць
duminică, septembrie 24, 2023

Soroca înregistrează un nou deces cauzat de COVID-19

Citește și:

O femeie de 65 ani din Soroca, angajată în cadrul Spitalului din Soroca în calitate de bufetieră, a murit de coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Acesta este al șaselea deces din cauza COVID-19  în raionul Soroca.

Femeia a fost internată la data de 13 aprilie la Spitalul Clinic Republican. Victima suferea și de alte boli precum insuficiență cardiacă și obezitate gr.II.

Amintim că ieri au fost înregistrate 6 decesuri într-o singură zi din cauza Covid-19. Bilanțul total al victimelor coronavirusulului este de 103 persoane.

Totodată, o minoră de 17 ani, infectată cu noul coronavirus, este căutată de medici și de poliție după ce a părăsit Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, de pe strada Lomonosov din Chișinău.

Poliția a fost alertată în această dimineață, în jurul 07.10, de către un reprezentant al Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru copii din Chișinău, care a comunicat că o minora de 17 ani a părăsit instituția medicală și a plecat într-o direcție necunoscută.

S-a dovedit că minora, domiciliată în municipiul Soroca, era internată cu diagnosticul „Infecție cu Covid-19”. Din cele comunicate de medici, în seara zilei de ieri minora se afla în salon, iar dimineață medicul a depistat lipsa acesteia.

Poliția întreprinde toate măsurile în stabilirea locului aflării a minorei, fiind orientate toate subdiviziunile IGP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Avea 37 de tăieturi”. Ce spune fiul femeii ucise de cele două minore la Telenești

"Avea 37 de tăieturi și era toată despicată" spune fiul femeii de 67 de ani ucisă cu cruzime de...

Primul aeroport din lume care nu va mai cere pașapoarte

Începând din 2024, Aeroportul Changi din Singapore nu va mai cere pașapoarte. Aici se va introduce un sistem de...
  sursa: cursbnm.md