fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Transportatorii anunță din nou proteste la Chișinău

Citește și:

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) anunță din nou proteste la Chișinău. Transportatorii au adresat și o scrisoare deschisă ministrului Andrei Spînu.

„În scrisoare se menționează despre costurile majorate și nejustificate pe care le suportă transportatorii, iar schemele de încasare a acestor costuri continuă să fie protejate de minister. Acțiunea în continuare a acestor scheme va duce la dublarea sau chiar triplarea tarifelor. Iar aplicarea de către MIDR a instrumentelor de care dispune de excludere a acestor scheme, ar putea minimiza o creștere a tarifelor și a asigura ca acesta să nu depășească 0,80-0,85 lei per km”, a declarat președintele Consiliului APOTA, Oleg Alexa.

În scrisoarea deschisă se menționează că la protest vor fi cel puțin 200 de unități de transport, iar unele curse vor fi parțial sistate. Data exactă a protestului va fi anunțată în decursul săptămânii.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Respectarea regulamentului circulatie rutiere+else berare bon fiscal la imbarcarea pasagerilor pe traseu= sustinem majorarea preturilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md