-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

Trei bărbați sunt cercetați penal pentru organizarea migrației ilegale. Ei fabricau acte false la un preț de 300 de euro

Cele mai citite

Doi bărbați transportau pasageri pe ruta Moldova-Germania și ilegal transportau actele de identitate falsificate. Ei intrau în contact cu persoane care le solicitau serviciile – atât în țară, cât și în afară acesteia. Șoferii comunicau informația celui de-al treilea membru, care avea scopul de îndeplinire comenzilor, la un preț de 300 euro.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au depistat următoarele acte falsificate: șase cărți de identitate românești, una bulgărească, două permise de conducere românești și unul moldovenesc, precum și un pașaport românesc de aflare temporară-n România.

La moment o persoană este plasată în arest la domiciliu , iar în privința celei de-a doua – liberare provizorie, sub control judiciar. În privința celui de-al treilea bărbat, au fost dispuse măsuri pentru stabilirea locului aflării acestuia.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri