fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Trei decenii de parteneriat între USAID și Republica Moldova. Mesajul Maiei Sandu

Citește și:

Timp de 30 de ani, USAID a contribuit la transformarea relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova și Statele Unite într-o prietenie puternică. Cu un asemenea mesaj a venit Președintele Maia Sandu, la evenimentul dedicat celor trei decenii de activitate a Agenției.

„USAID a sprijinit Republica Moldova atât în construirea instituțiilor democratice și a statului de drept, cât și în dezvoltarea economică. Astfel, țara noastră a beneficiat de fonduri pentru modernizarea unor domenii esențiale ale economiei – agricultura, educația, IT, industria ușoară și cea creativă, turismul – pentru dezvoltarea sectorului vitivinicol și îmbunătățirea mediului de afaceri. De asemenea, suntem susținuți în combaterea corupției și reformarea justiției, în consolidarea societății civile și a presei independente”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu a mulțumit USAID pentru susținerea și solidaritatea, pe care Moldova a resimțit-o în toți acești ani.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md